Septembrie 28, 2018

Viziunea

Nano Hosting își propune să fie compania la îndemâna tuturor clienților, dar totodată să sprijine și revoluționeze sectorul tehnologic informațional romănesc, prin oferirea unor pachete și idei inovatoare.

Misiunea

✓ Să oferim clienților: calitate, inovație și soluții integrate eficiente;
✓ Să construim relații de lungă durată cu clienții noștrii;
✓ Să oferim și să lucrăm cu o echipă calificată, care urmărește viziunea și misiunea Nano Hosting.

vanzari@nanohosting.ro +40 742 62 62 66

Transparență

Misiunea Nano Hosting este de a schimba relația între client și produs, iar viziunea noastră este bazată pe transparență.

În domeniul tehnologiilor informaționale, este total împotriva politicii de a face afaceri prin înșelarea persoanelor și / sau a instituțiilor care nu domină cunoștințele și condițiile sectoriale.

Echipă noastră pune pe primul loc alte valori, prin crearea unor înțelegeri clare, obiective și echitabile.

Comunicare

Cheia succesului este informația!

Noi oferim serviciu de notificare prompt tuturor clienților, astfel încât orice schimbare care ar putea cauza o posibilă întrerupere a serviciilor, vor fi anunțate în timp util.

Responsabilitate

Responsabilitatea înseamnă să recunoști că tu ești cauza, dar și soluția.

Cu alte cuvinte, Nano Hosting oferă o viziune diferită comparativ cu sectorul tehnologic romănesc actual, preluând responsabilitatea totală a securității și continuității datelor clienților noștri.

Soluție bazată pe diagnostic

‘Nu înceta niciodată a testa , și afacerea ta nu va înceta niciodată să se imbunatateasca’ este principiul nostru de lucru.

Nano Hosting și echipa sa profesională, identifică criteriile de diagnosticare, impărtăseste toate soluțiile alternative cu clienții săi, și lucrează impreună pentru a găsi cea mai bună soluție.

De ce noi?
1
Satisfacția clienților 100%

Suntem conștienți că satisfacția clienților este cel mai important factor pentru creșterea companiei noastre. Ne străduim să facem această satisfacție permanentă oferind cele mai bune soluții.

2
Asistență

Nano Hosting oferă acces la suport tehnic prin sistemul centralizat de tichetare, iar pentru alte informații sau urgențe prin telefon și WhatsApp.

3
Servere superioare

Toate serverele noastre sunt echipate cu cele mai recente produse și sunt actualizate și întreținute în mod constant.

4
Posibilitatea de retur in 30 de zile!

Clientii au dreptul la rambursul sumei platite pentru serviciile de gazduire web in termen de 30 zile calendaristice (extins de la cele 14 zile calendaristice prevazute in OUG 34/2014) de la achitarea pachetului de gazduire, fara a preciza motivele.

Despre Serverele noastre

99.9% Uptime
50+site-uri active
100% Protecţie DDoS
Germania

Datacenter Hetzner Online

Lățime de bandă garantată 1Gbit/s

Uptime 99,9%