1.Conditii generale de utilizare
2.Acceptarea conditiilor de utilizare. Modificarea periodica a acestora.
3.Drepturi de autor si de marca
4.Conectarea la site
5.Acuratetea informatiei
6.Informaţie nepersonală şi neidentificabilă colectată automat
7.Litigii
8.Dispozitii finale

Utilizarea site-ului este posibila numai in situatia acceptarii termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Continuarea utilizarii site-ului reprezinta acceptul expres si neechivoc pentru acceptarea tuturor termenilor si conditiilor.
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul Nano Hosting implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord sa platiti pentru toate produsele pe care le achizitionati prin intermediul site-ului, si efectuati plata produselor comandate de Dvs. Sunteti responsabil pentru plata la timp a tuturor comisioanelor si pentru a pune la dispozitia Nano Hosting sumele de bani, respective contravaloarea produselor comandate de Dvs. Pretul Dvs. total va include pretul produsului plus orice TVA aplicabila (in vigoare la data descarcarii).

Aveti dreptul de a va retrage din tranzactie fara niciun cost si fara a da nicio justificare pana la inceperea livrarii produsului. Nu aveti dreptul de a va retrage dintr-o tranzactie dupa momentul in care a inceput livrarea produsului, moment in care tranzactia Dvs. este definitiva. Pana la realizarea unei comenzi Nano Hosting isi rezerva dreptul de a modifica preturile pentru produsele oferite prin intermediul site-ului, in orice moment, iar Nano Hosting nu ofera garantii de pret sau rambursari in situatia unei reduceri a pretului sau a unei oferte promotionale ulterior achizitiei.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor, in momentul plasarii unei comenzi, acceptati si va dati acordul pentru incheierea unui contract la distanta in temeiul caruia se va face vanzarea la distanta. Acest contract este unul de adeziune si nu este supus modificarii sau negocierii intre parti.Site-ul Nano Hosting, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea utilizatorului fara nici o modificare a conditiilor din prezentul document. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul Nano Hosting si serviciile oferite prin intermediul lui.

Prin utilizarea site-ului, indicati si declarati ca acceptati fara nici o rezerva sau limitare sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Administratorii site-ului, pot revizui acest document in orice moment, prin acutalizarea acestei pagini sens in care, va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal.

Fiecare accesare a site-ului reprezinta o noua acceptare a termenilor si conditiilor in vigoare la acel moment, asa cum acestea sunt afisate de catre Administratorul site-ului. O acceptare a termenilor si conditiilor intr-o forma precedenta, printr-o accesare anteriora a site-ului nu afecteaza noile accesari supuse noilor tremeni si conditii.

Dovada continutului actual al termenilor si conditiilor se va face, oriunde si oricand este nevoie, printr-un document unilateral emanand de la Administratorul Site-ului.Intregul continut al site-ului Nano Hosting, apartine Nano Hosting si este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Nano Hosting a oricaror elemente apartinand site-ului Nano Hosting se pedepseste conform legilor in vigoare.

Prin accesarea site-ului, nu i se acorda clientului niciun drept asupra materialului de pe site, altul decat cele pe care le implica folosirea normala a site-ului.

Nano Hosting ii confera utilizatorului dreptul de a descarca informatiile de pe site doar in vederea folosului propriu, necomercial, cu conditia de a nu modifica simbolurile si textul cu privire la copyright si drepturile de autor.

Nano Hosting NU confera dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul Nano Hosting.

Utilizatorul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web.

Denumirea Nano Hosting, logo-ul Nano Hosting, sunt mărci inregistrate de către JIGSAW MANUFACTURING SRL. Alte mărci sunt de asemenea menţionate pe site. Acestea sunt folosite de Nano Hosting, fie cu autorizaţia titularului, fie ca simplă indicare a unor produse sau servicii comercializate si oferite de Nano Hosting.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obţinut in prealabil autorizaţie de la Nano Hosting sau de la titularii respectivi constituie infractiune si se pedepseşte conform legilor in vigoare.Conectarea la site-ul Nano Hosting se va realiza prin legatura directa la pagina principala Nano Hosting (Acasă).Art. 5.1.

Informaţiile de pe acest site sunt destinate clienţilor Nano Hosting din Romania şi este posibil să nu fie valabile şi pentru alte ţări. Nano Hosting va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informaţiile de pe acest site sunt corecte şi in conformitate cu datele la zi.


Art. 5.2.

Nano Hosting işi rezerva dreptul de a schimba specificaţiile produselor in orice moment.Informaţiile din această pagină de Internet au fost incluse cu bună credinţă, insă sunt doar pentru informare generală. Nu trebuie să vă bazaţi pe ele pentru nici un anumit scop, şi nu se dă nici o interpretare sau garanţie in ceea ce priveşte exactitatea sau intregimea acestora. Nano Hosting exclude orice responsabilitate, in limitele permise de lege rezultand din accesarea şi utilizarea acestui site.In unele cazuri Nano Hosting poate colecta automat astfel de informaţii. Exemple despre astfel de infromaţii includ tipul de browser de internet utilizat, tipul de sistem de operare folosit, numele domeniului site-ului de pe care se face conexiunea la site-ul nostru.Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului orice litigiu decurgand din sau in legătură cu prezentele clauze,acesta se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial Cluj de pe langă Camera de Comert si Industrie a Cluj, in conformitate cu Regulile de procedura arbitrală ale acestei Curti. Hotărarea arbitrală este definitivă si obligatorie.Pezentele conditii generale se completeaza si raman in vigoare alaturi de clauzele contractuale prevazute in contractul privind achizitionarea de servicii oferite de Nano Hosting. Prezentele conditii generale sunt aplicabile in mod individual si isi produc efecte pana la momentul logarii in contul de client al utilizatorului, urmand ca dupa ce utilizatorul realizeaza logarea in contul de client, sa devina incidente alaturi de prezentele conditii de utilizare a website-ului, si termenii si conditiile prevazute in contractul de prestare a serviciilor oferit de Nano Hosting. Orice inadvertenta sau interpretare contractuala cu privire la termenii si conditiile din prezentul document si termenii si conditiile prevazute in contractul privind achizitionarea de servicii oferite de Nano Hosting, vor fi interpretate in favoarea celor din urma, aceasta avand prioritate in aplicare.